Vernisaj expozitie – “Al treilea 6”.

Al treilea 6 – eveniment de arta contemporana la Little Yellow Studio

Vineri, 17 sept. 2010, incepind cu orele 20.00 va avea loc vernisajul expozitiei de arta contemporana “Al treilea 6” la Little Yellow Studio, str. Aristizza Romanescu, nr. 13, sector 4, Bucuresti.

Expozitia este o realizare comuna a celor 3 artisti: Dan Pintea, Bogdan Rata si Lea Rasovsky si va fi deschisa din 17 septembrie pina in 22 octombrie 2010.

“Al treilea 6, se adaugă aproape firesc după ceilalți doi și formează o combinație simbolică a lumii care pluteşte în jurul momentului de răsturnare. Arta celui de-al treilea șase reprezintă tranziția dintre epoca post industrială și cea informatică, trezită de cel de-al treila val al generațiilor, post genetice, post petrol, post
nucleare, post criză, a unei post apocalipse anunțate și așteptate dar întârzâiate și nemaivenite.” arata Cosmin Nasui in textul de prezentare al expozitiei.

Expozitia cuprinde doua instalatii de dimensiuni mari, alaturi de lucrari avand ca suport media traditionale: sculptura si desen in tus colorat pe hartie.

Little Yellow Studio este, in prezent, singurul spatiu alternativ si nonconformist din Bucuresti, dedicat creatiilor si creatorilor de arta contemporana.

via – Cosmin.

1 thought on “Vernisaj expozitie – “Al treilea 6”.”

Leave a Comment