Back to Zero / Premiera la CNDB.

Back to Zero – o bătălie teribilă, complexă, îndârjită, cum nu s-a mai văzut nicăieri, niciodată!

<Piesa “Back to Zero” propune o investigare personală asupra unei noi identităţi, ce doreşte a fi un răspuns la întrebarea – ce este mişcarea?/care este poziţia/rolul/intenţia dansului?/ce reprezintă corpul într-un spaţiu scenic?
Pornind de la o examinare a propriului corp – mâini, cap, picioare, unghii – dar şi a propriilor experienţe artistice, în mare parte ca interpret, legate în principal de implicarea în discursuri scenice/coregrafice, în performance-uri diferite, cu task-uri diferite, etc., Carmen Coţofană ajunge să deţină un bagaj informaţional dinamic, matur, s.a.m.d. În consecinţă, în acest proiect Coţofană duce o bătălie teribilă, complexă, îndârjită, cum nu s-a mai văzut nicăieri, niciodată. Unii spun ca ea a căzut de pe cal şi a murit sub copitele cailor propriilor săi oameni. Alţii, însă, afirmă că ea a fost ucisă cu lancea.Tzaca paca.
”> Carmen Coţofană

27 noiembrie, ora 19.00, Sala Rondă – BACK TO ZERO
Un spectacol de/cu: Carmen Coţofană

Proiect finanţat de Centrul de Cultură “George Apostu” Bacău, Asociaţia ArtistNe(s)t, Centrul de Creaţie Coregrafică Trois C-L Luxemburg şi CNDB

Preţul unui bilet este de 15 lei/ 10 lei redus.

Leave a Comment