Subscribe to RSS Feed Twitter Facebook E-mail
Neapărat

Back to Zero / Premiera la CNDB.

Back to Zero – o bătălie teribilă, complexă, îndârjită, cum nu s-a mai văzut nicăieri, niciodată!

<Piesa “Back to Zero” propune o investigare personală asupra unei noi identităţi, ce doreÅŸte a fi un răspuns la întrebarea – ce este miÅŸcarea?/care este poziÅ£ia/rolul/intenÅ£ia dansului?/ce reprezintă corpul într-un spaÅ£iu scenic?
Pornind de la o examinare a propriului corp – mâini, cap, picioare, unghii – dar ÅŸi a propriilor experienÅ£e artistice, în mare parte ca interpret, legate în principal de implicarea în discursuri scenice/coregrafice, în performance-uri diferite, cu task-uri diferite, etc., Carmen CoÅ£ofană ajunge să deÅ£ină un bagaj informaÅ£ional dinamic, matur, s.a.m.d. ÃŽn consecinţă, în acest proiect CoÅ£ofană duce o bătălie teribilă, complexă, îndârjită, cum nu s-a mai văzut nicăieri, niciodată. Unii spun ca ea a căzut de pe cal ÅŸi a murit sub copitele cailor propriilor săi oameni. AlÅ£ii, însă, afirmă că ea a fost ucisă cu lancea.Tzaca paca.
”> Carmen Coţofană

27 noiembrie, ora 19.00, Sala Rondă – BACK TO ZERO
Un spectacol de/cu: Carmen Coţofană

Proiect finanÅ£at de Centrul de Cultură “George Apostu” Bacău, AsociaÅ£ia ArtistNe(s)t, Centrul de CreaÅ£ie Coregrafică Trois C-L Luxemburg ÅŸi CNDB

Preţul unui bilet este de 15 lei/ 10 lei redus.

0 Comentarii