Subscribe to RSS Feed Twitter Facebook E-mail
Neapărat

CONCERT JAZZ “ELENA MOROSANU & friends”.

Diseara de la ora 20:30 la Tete-a-Tete Coffee Art & Chill concert de jazz cu “ELENA MOROSANU & friends”.
Intrarea 20 lei.

ELENA MOROSANU & friends: TOMA DIMITRIU pian, MICHAEL ACKER – bass, MATT SMITH – drums.

Tanara artista Elena Morosanu are doar 21 de ani si vine din Onesti. La numai 9 ani a participat la Festivalul de jazz de la Brasov si a primit un premiu special din partea juriului, avand ocazia sa sustina un mini recital in ultima seara a festivalului alaturi de regretata Anca Parghel.
De atunci si pana in prezent, Elena Morosanu a bifat premiu dupa premiu si reusita dupa reusita in plan muzical. In anul 2001 a participat in Sibiu la Galele studentesti unde a luat premiul I. In 2005 a castigat premiul pentru cea mai buna improvizatie de jazz la Icon Arts Festival. Trei ani mai tarziu, in 2008 este nominalizata la Galele Jazz-ului vocal la sectiunea: Revelatia Anului. Elena a castigat la Sibiu in anul 2009 premiul pentru cea mai buna vocalista de jazz.
De-a lungul carierei, tanara artista a cantat in recital alaturi de Florin Raducanu si Jasper Blom. La festivalulul George Enescu a cantat alaturi de Florin Raducanu & Trubadures Orchestra. Elena a sustinut concerte in cluburile de jazz din Bucuresti, respectiv Art Jazz Club, Green Hours, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana si Sala Mica a Palatului.
Anul 2010 ii aduce artistei doua momente foarte importante: CD-ul de debut intitulat I Feel Free sub indrumarea pianistului si compozitorului Florin Raducanu, ce contine piese inregistrare la festivalul George Enescu si la Festivalul de jazz de la Sibiu, iar in al doilea rand Elena primeste premiul pentru Revelatia Anului.
In paralel cu activitatea deosebit de bogata in aria jazz-ului, Elena colaboreaza cu Morandi sub numele de scena Helene.

0 Comentarii