“Constantin si Elena”- Mai mult decat o proiectie.

Constantin si Elena, astazi, luni 9 august, de la ora 21:30, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman, din incinta Muzeului Taranului Roman.

Publicul va avea parte de mai multe surprize si invitati speciali: proiectia filmului va fi urmata de o discutie cu autorul Andrei Dascalescu si cu producatorul spaniol Roberto Blatt, cel care a facut posibila existenta filmului, venit pentru prima oara in Romania special pentru acest eveniment si pentru a-i cunoaste, in carne si oase, pe protagonistii Constantin si Elena. Discutia va porni, cel mai probabil, de la motivele care l-au facut pe producator sa creada intr-un regizor debutant, cu un proiect mic, fara un subiect spectaculos si fara nici un sprijin din Romania.

O alta premiera va fi proiectia in exclusivitate a unui interviu inregistrat cu protagonistii filmului, Constantin si Elena, care au raspuns unei serii de intrebari venite de la fanii de pe Facebook ai filmului.

Seara va continua cu inca o premiera absoluta, o surpriza muzicala de la Matze, artist cunoscut pentru proiectele sale Zona Libera, Pericol, Shukar Collective si multe altele.

Evenimentul va avea loc in aer liber, in curtea interioara a Muzeului Taranului Roman.

NEAPARAT de mers.

Leave a Comment