Recicloniada.

Ai o grămadă de baterii uzate şi încă nu ai gasit un loc de colectare? Faci colecţie de pet-uri şi ambalaje în bibliotecă? Ai trecut de vârsta la care becurile arse se spărgeau în spatele blocului ca să vezi cum fac poc şi acum vrei să faci ceva bun cu ele? Cum rămâne cu revistele de anul trecut?

Pet-uri, teancuri de hârtie, sticle, un vraf de tonere şi cartuşe, becuri, tot felul de electronice care nu-ţi mai trebuie sau nişte multe ambalaje strânse de curând – acestea vor fi biletul tău de intrare la Recicloniada!

Aruncă la reciclat tot ce-ţi stă pe cap şi dă-i sărbătoare până-n seară cu Sistem (ora 21:00), Dj Dan Bazix şi Dudawles (în deschidere). În plus, ai o zi întreagă în care să afli tot ce vrei sa ştii despre cum poţi ajuta oraşul în care trăieşti !

Tu faci Bucureştiul !

Vino Vineri, 16 iulie, în Piaţa George Enescu începând cu ora 12:00!

Te aşteptăm cu recipientele de colectare deschise 🙂
Totodata :
Vino la standul H2O al evenimentului cu o
pereche de casti uzate si vei beneficia de discount la castile Skullcandy.
Detalii pe www.h2o.ro

Un eveniment in cadrul programului « Capitala creste Verde » organizat de Primăria Muncipiului Bucureşti şi Apa Nova Bucureşti.

1 thought on “Recicloniada.”

  1. initiativa necesara ramane de vazut cat de bine bucuresteni vor marsa acum la asa ceva orasul este super murdar si NEAPARAT trebuie sa luam masuri

Leave a Comment