Subscribe to RSS Feed Twitter Facebook E-mail
Neapărat

VIP caută potențial. Oferă dezvoltare.

Voluntari pentru Idei si Proiecte se pregătește pentru o noua generație. În perioada 1-20 octombrie, va avea loc recrutarea de toamnă, timp în care va căuta atent și temeinic cei mai valoroși potențiali membri. Pentru că VIP crede în oameni și în pasiunile lor, se angajează, pe viitor, să transforme potențialul în excepțional.
VIP România este o organizație formată exclusiv din studenți care, cu pasiune, optimism şi voință, construiesc împreună pentru o societate civilă cu adevărat dezvoltată. În cei 12 ani de implicare în domeniul educației, VIP a organizat o serie de proiecte pentru studenți interesați de diverse domenii, oferindu-le șansa de a testa varianta activității și studiului extrașcolar. O educație puternică se bazează pe armonia dintre teoretic și practic, iar VIP asigură contextul favorabil învățării practice, dar completează, în același timp, și cunoștințele teoretice.

Pentru detalii despre Voluntari pentru Idei și Proiecte, există site-ul www.vipromania.ro și blogul www.vipromania.ro/blog .
Dacă vrei să fii găsit, trebuie să intri pe site, să descarci și să completezi formularul de aplicare până în 20 octombrie.
Vino în data de 14 octombrie la Conferinţă în ASE, sala 2013, la ora 13:30 ca să discutăm împreună despre VIP.

0 Comentarii