19 februarie / Cosmin Manolescu / CNDB.

Coregraful Cosmin Manolescu prezintă în 19 februarie un eveniment inedit realizat împreună cu spectatori, participanți la cursurile de dans de la Centrul Național al Dansului și tineri dansatori. Spectacolul a fost realizat în luna ianuarie în cadrul unei săptămîni intense de lucru cu participanții la proiect și a fost dedicat Anului European al Voluntariatului.

Evenimentul va avea loc de la ora 19.00 la Centrul Național al Dansului (B-dul Nicolae Bălcescu nr. 2, Clădirea TNB, intrarea Lăptăria lui Enache, etaj 4, Sala Rondă).

Acesta nu este un spectacol, este un cadou oferit oamenilor dragi, prietenilor, colegilor mei și tuturor celor care la început de an au nevoie de un moment de speranță. Am lansat acest proiect înainte ca CNDB să ajungă din nou într-o situație fragilă și sper ca această seară să demonstreze încă o dată cît de mult avem nevoie de dans contemporan. Mi-aș dori să putem vorbi în viitorul apropiat de o profesionalizare a acestei arte și de mai multe resurse, spații, care să ne scoată dintr-o stare de voluntariat ce tinde să devină perpetuă. Le mulțumesc tuturor celor care au răspuns invitației mele și s-au dedicat integral acestei aventuri, deopotrivă echipei și participanților în proiect.

Mai multe detalii pe: www.cndb.ro

Leave a Comment