Andrei Konchalovsky @ Festivalul International de Film “Bucuresti” 2011.

ANDREI KONCHALOVSKY ESTE INVITATUL SPECIAL AL FESTIVALULUI INTERNATIONAL DE FILM “BUCURESTI”, EDITIA A VII-A

Cele trei zile ale vizitei sale la Bucuresti vor fi dedicate studentilor, cinefililor si mass-media. Sambata, 16 aprilie, in incinta Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L.Caragiale” (UNATC), sala “Ileana Berlogia”, incepand cu orele 11.30, maestrul Konchalovsky va sustine o conferinta de presa, urmata de masterclassul “Life and Its Reflections”. In prezenta invitatilor si a mass media, UNATC ii va decerna titlul de Doctor Honoris Causa.

Ca si masterclass-ul sustinut de catre fratele sau, Nikita Mihalkov, “Life and its Reflections” se adreseaza tuturor iubitorilor de film, intrarea fiind gratuita, prin inscriere online la adresa de email office@b-est.ro pana pe data de 10 aprilie. Accesul in sala va fi permis in limita locurilor disponibile.

La Bucuresti, regizorul va veni impreuna cu sotia sa, actrita si prezentatoarea de televiziune, Yulia Vysotskaya. Konchalovsky va introduce publicului bucurestean doua dintre cele mai frumoase realizari ale sale, capodopere ale cinematografului rus: “Un Cuib de Nobili” si “Siberiada”.

www.b-est.ro

Leave a Comment