Artwe – Classic Orchestra Beat.

Pe 5 mai, Artwe revine cu inca o seara marca Noname.art in care muzica buna va fi asezonata cu scurtmetraje marca spunepescurt.ro
Daca inca nu v-ati obisnuit cu ideea, aflati ca “noname.art” este un concept dedicat studentilor Universitatilor Nationale de Muzica din tara in vederea promovarii tinerilor muzicieni in peisajul cultural de astazi, atragand astfel atentia asupra potentialului lor.
Studentii pe care ii vom asculta joi, incepand cu orele 20 in Logout Cafe se numesc Classic Beat Orchestra si ne vor indemna sa gandim ca muzica clasica poate suna si altfel. Atat de “altfel” incat sa te ridice de pe scaun si sa dansezi in ritmuri de etno-jazz si dub-step redescoperind practic frumusetea dulcelui stil clasic asa cum ni-l prezinta ei.
Daca studentii nostri vor miza pe melodii cunoscute sau acorduri familiare, improvizatia venind de la sine, noi vom miza pe atmosfera creata, muzica live, scurtmetrajele interesante, design-ul british al locatiei precum si pe INTRAREA LIBERA. Destul ca sa-ti trezim curiozitatea?


www.artwe.ro

Leave a Comment