Subscribe to RSS Feed Twitter Facebook E-mail
Neapărat

DanaArtGallery / 1 AN / Patru Expozitii SIMULTAN.

In februarie 2011, DanaArtGallery implineste un an de la infiintare si organizeaza patru expozitii simultan, in patru spatii diferite din Bucuresti. Aceste 4 expozitii incheie o serie de 18 evenimente organizate in ultimul an prin care galeria a incercat sa-si prezinte artistii cu care colaboreaza si sa puna bazele colaborarilor cu Partenerii care au inteles sa sprijine acest proiect de promovare a artistilor.

Acest prim an este o prima etapa parcursa cu pasi indrazneti uneori, alteori ezitanti. Pentru urmatoarea etapa Danaartgallery isi propune sa ridice stacheta din toate punctele de vedere.

„Dor de Viu” este primul eveniment – expozitie de arta textila – unde va expune artista Ramona Stanca Vartosu; vernisajul va avea loc la Teatrul Masca pe 19 februarie, ora 17.00.

Al doilea eveniment va fi reprezentat de expozitia de pictura „Elemente” de Valeria Diaconu. Picturile vor fi expuse la Opera Nationala Bucuresti si vom petrece impreuna la vernisajul din 21 februarie, ora 18.00.

Hotel Epoque, un spatiu nou si elegant, va gazdui cel de-al treilea eveniment numit „...O Lume…”, unde picturile Mirelei Iordache vor fi expuse timp de trei saptamani. Va invitam la vernisajul din 22 februarie, ora 18.00.

Pentru marele final am pastrat o expozitie de grup unde cinci artisti isi vor prezenta lucrarile: Andra Nenciu (grafica), Matei Crisan (grafica), Daniel Craciun (pictura), Eugen Vasile Iovan (pictura) si Catrina Vasile (sculptura). La Scena va fi gazda noastra pentru acest eveniment. Va asteptam la vernisajul din 24 februarie, ora 18.00 pentru a sarbatori impreuna un an de existenta DanaArtGallery.

0 Comentarii