noname.art

noname.art este un concept inovativ dedicat studentilor de la Universitatile Nationale de Muzica. Conceptul care presupune interconectarea muzicii si a filmului (cu sprijinul spunepescurt.ro) va cauta sa implice studentii talentati din Institutiile de Invatamant cu profil muzical, intr-un proiect menit sa atraga atentia asupra potentialului tinerilor artisti.
noname.art ofera noi oportunitati celor interesati, realizeaza un mediu proprice dezvoltarii si promovarii acestor studenti, accentul urmand a fi pus pe crearea unui spatiu si a unui concept in cadrul caruia sa fie incurajate initiativele studentilor. Proiectul isi doreste sa incurajeze accesul publicului tanar la arta contemporana si sa ofere viitorilor artisti ocazia de a interactiona cu un public real.
Pentru proiectul noname.art vor fi selectati cei care studiaza sau au absolvit o facultate cu profil muzical, deoarece convingerea noastra este ca printre acestia se afla foarte multi studenti dornici de afirmare. Concertele vor avea loc in cafeneaua Log Out Cafe din blvd-ul Decebal nr 14 incepand cu luna aprilie.
Inscrierea este gratuita si se adreseaza studentilor Universitătilor Nationale de Muzica, indiferent de anul sau directia de studiu. Studenții isi pot anunta participarea fie in cadrul unor trupe fie individual. In cazul trupelor este obligatoriu ca cel putin jumatate din membrii acestora sa studieze sau sa fi studiat in cadrul unei facultati de profil. Limita de varsta a participantilor este de 27 de ani. Un student nu se poate inscrie in proiect cu mai mult de o echipa iar implicarea in acest proiect nu este conditionata de abordarea unui stil muzical sau de folosirea anumitor instrumente ci dimpotriva, vom incuraja diversitatea.
Pentru înscrieri va trebui să trimiteți un mail la adresa noname.art@artwe.ro în perioada 9-28 martie 2011 in care sa mentionati numele trupei, numarul membrilor, Nume, Prenume, Numărul de telefon, Anul de studiu si o descriere: stil muzical abordat, link/video cu interpretari precedente (unde este cazul) etc…).
Pentru mai multe detalii accesați www.artwe.ro/noname-art sau trimiteti-ne un mail la noname.art@arwe.ro .

Leave a Comment