Noor / Nikon Masterclass in Documentary Photography.

MASTERCLASS IN DOCUMENTARY PHOTOGRAPHY | Bucharest, 2011

Luni, 21 martie
, va avea loc deschiderea oficială a programului educaţional anual “Noor-Nikon Masterclass in Documentary Photography” la Bucureşti. Agenţia foto Noor (www.noorimages.com) şi Nikon Europe BV (www.nikon.com), împreună cu Eidos Foundation şi Skin Media, continuă să exploreze aspectele cele mai diverse ale vieţii, pasiune tradusă în imagini documentare şi workshop-uri de fotografie de grup. Sesiunile de training sunt gratuite, toate cheltuielile din cadrul proiectului fiind suportate de către sponsorul oficial, Nikon Europe BV. Data de încheiere a workshop-ului este vineri, 25 martie.

În 2011, Van Gogh Grand Café va fi gazda programului “Noor- Nikon Masterclass in Documentary Photography”, un stagiu fructuos în ucenicia oricărui tânăr fotograf. Sesiunile de training vor avea loc în sala de conferinţe a cafenelei, un loc potrivit pentru discuţiile efervescente. Van Gogh Grand Café se află poziţionată pe strada Smârdan, într-o clădire construită în 1920.

Participanţi: La ediţia cu numărul trei a proiectului Noor-Nikon, avalanşa străinilor către fotografia documentară a fost dublată de cea a românilor. O dezlănţuire de forţe şi peste o sută de portofolii, din rândul cărora alţi cincisprezece
tineri reporteri vizuali, înzestraţi cu talent şi nerăbdători să fructifice entuziasmul pentru fotografia documentară, au fost selectaţi cu atenţie să ia parte la unul din cele mai îndrăzneţe exerciţii de fotografie din România.

Alexandra Dincă (România)
Alexandru Tomazatos (România)
Arthur Bondar (Ucraina)
Bogdan Chesaru (România)
Bogdan Dincă (România)
Boryana Katsarova (Bulgaria)
Dorin Goian (Moldova)

Eugenia Maximova (Bulgaria)
Ioana Moldovan (România)
Jetmir Idrizi (Kosovo)
Marko Risovic (Serbia)
Maxim Dondyuk (Ucraina)
Oksana Yushko (Rusia)
Sanja Knezevic (Serbia)
Tudor Vintiloiu (România)

Leave a Comment