Subscribe to RSS Feed Twitter Facebook E-mail
Neapărat

OPEL CORSA NEW SKIN / Concurs de design tricouri.ÃŽntre 17 ianuarie ÅŸi 21 februarie inclusiv
, Bumbac100 organizează împreuna cu Opel un concurs de design care va rula concomitent cu concursul de design actual de pe Bumbac100.

Opel Corsa New Skin” este un concurs tematic, iar designurile de tricou care se înscriu în concurs trebuie să respecte următoarele cerinÅ£e:

1. Maximul de culori admise va fi de 6 culori ( se numără şi alb şi negru precum şi nuanţele unei culori, se pot simula şi sunt acceptate degradeuri prin tehnica halftone) pentru tricouri colorate sau număr nelimitat pentru tricouri albe.

2. Conceptul designurilor care se înscriu în concurs trebuie să se ghideze după brieful de creaţie pus spre descărcare în această pagină și inclus și in kit-ul de propunere.

Tema generală în care trebuie să se înscrie conceptul ilustrațiilor este :

„New Skin – Ce vezi TU când te uiÅ£i la noul Opel Corsa“.

3. Pentru a participa la concurs trebuie să ai cont Bumbac100 (sau te poÅ£i loga cu contul de Facebook) ÅŸi trebuie să-Å£i înscrii designul la concurs bifându-l ca propunere pentru “Opel Corsa New Skin” în pagina de „Propune design pentru catalog“.

Nu se vor accepta design-uri care intră sub incidenţa drepturilor de autor. Vor fi respinse toate propunerile care folosesc denumiri sau imagini pentru care cel care le propune nu deţine drepturi de autor. Folosirea expresiei „Opel Corsa New Skin“ în design este obligatorie.

Un designer poate urca oricâte propuneri, nexistând o limită de designuri cu care acesta poate să participe.

Din propunerile înscrise şi acceptate în concursul “Opel Corsa New Skin” se va face un top cu primele 20 de designuri. Locul I va câştiga un premiu în valoare de 1000 de euro, locul II 500 de euro, iar locul III 250 de euro. La aceştia se adaugă un al 4-lea câştigător al unui premiu în valoare de 250 de euro, care va fi alegerea publicului. Acesta reprezintă designul cu cele mai multe voturi pozitive primite prin sistemul de votare din cadrul site-ului.

Propunerile se pot înscrie în concurs între data de 17 ianuarie şi 21 februarie, inclusiv, jurizarea lucrărilor va avea loc între data de 22 şi 23 februarie iar anunţarea câştigătorilor se va face ulterior.

Mai multe detalii pe: www.bumbac100.ro

0 Comentarii