Pony Pony Run Run / Silver Church.

Pentru a treia ediție Nuits electro, fenomenul Pony Pony Run Run ajunge și la București, la invitația Ambasadei Franței și a Institutului Francez din București, cu sprijinul Orange România. Joi, 24 februarie, trio-ul care face furori în Franța și în toată Europa va concerta în The Silver Church începând cu ora 23. Intrarea la eveniment este liberă.

“Acest trio electro francez confirmă ceea ce bănuiam- deseori francezii fac un synth-pop englez mai bun decât noi”, Paul Lester – The Guardian

Frații Gaëtan și Amaël Réchin Lê Ky-Huong și Antonin Pierre se declară dependenți de live. Au fost în turneu în Franța, Marea Britanie, Statele Unite și Rusia, înainte de București concertează în Germania. Cel mai recent premiu câștigat de cei de la PPRR este Best French Act la MTV EMAs 2010, în fața celor de la Phoenix și al lui David Guetta. Francezii au fost contactați să concerteze ca opening act pentru concertele Madonnei.

Sunetul lor electro rock, pe bază de power pop și influențe ale anilor’80 a sedus deja milioane de fani. Video-ul pentru piesa Hey You are mai mult de 6 milioane de view-uri pe YouTube. Incepând cu 2009 și cu lansarea primului lor album, You Need Pony Pony Run Run, muzica celor 3 artisti originari din Nantes este pretutindeni, de la generice TV, publicitate sau radio. Premiul pe care îl primesc la Victoire de la Musique, categoria “Artiste révélation du public”, îi propulsează ca senzația anului.

Primul lor album combină riff-uri energice de chitară cu ritmul anilor ’80 într-o direcție dancefloor, influențele lor parcurgând muzica pe care au crescut, de la Nirvana la 2unlimited. Diversitatea influențelor din muzica lor justifică comparația dintre Pony Pony Run Run și frații lor mai mari Justice sau Daft Punk.

My Space Pony Pony Run Run: www.myspace.com/ponyponyrunrun

Leave a Comment