Subscribe to RSS Feed Twitter Facebook E-mail
Neapărat

Red Bull Manny Mania | Romania.

Red Bull Manny Mania, pentru prima oara in Romania! | Cel mai bun skateboarder roman merge la finala din SUA!

In 2011, competitiile de skate nu vor cunoaste limite, intrucat Red Bull Manny Mania se extinde la 34 de tari, 13 dintre ele intrand pentru prima oara in cadrul ringului de concurs, Romania numarandu-se printre ele.

Nascut din mintea profesionistului Joey Brezinski, Red Bull Manny Mania s-a dezvoltat in unul dintre cele mai mari concursuri la nivel global, ramanand in acelasi timp o competitie ce cauta sa recompenseze sportivii capabili de cele mai tehnice trickuri pe 2 roti. Seriile vor culmina cu 2 evenimente de anvergura, Red Bull Manny Mania World Final si Red Bull Manny Mania Pro, ce se vor desfasura int 20 si 21 August in New York City.

Insa, pana atunci, trebuie sa trecem si prin faza natioanala de calificari. Asa ca, daca vrei sa te numeri printre finalisti, te asteptam la calificarile Red Bull Manny Mania care vor avea loc la Iasi, pe 28 Mai, incepand cu ora 10.00, pe platoul din fata Palatului Culturii; Sibiu, 4 Iunie, incepand cu ora 10.00, in Skate Park-ul de pe Bulevardul Corneliu Coposu si Bucuresti, 10 Iunie, incepand cu ora 10.00 la Fabrica¸ Str. 11 Iunie.

Marea finala va avea loc pe 11 Iunie, tot la Fabrica (Str. 11 Iunie), incepand cu ora 10.00. Aici vom afla cine va reprezenta pentru prima oara Romania la una dintre cele mai renumite competitii de skateboard din lume, Red Bull Manny Mania World Final destinat amatorilor, eveniment ce se va desfasura pe 20 August, 2011 la New York.

Skaterul amator care va reusi sa castige Red Bull Manny Mania World Tour va avea sansa sa intre in liga mare – un loc in restransul eveniment(doar pe baza de invitatie) Red Bull Manny Mania Pro , ce va avea loc duminica 21 August.

0 Comentarii