SAMBATA SONORA | Aniversare 2 ani.

SAMBATA SONORA | Encyclopedie de la parole, invitat Pierre-Yves Mace.

26/03, ora 20.00 Atelier 030202, Str. Sfanta Vineri nr. 11

Proiectul colectiv L’Encyclopedie de la parole surprinde transversal diversitatea formelor orale. De la poezie sonora la dialoguri de film, de la comentariu sportiv la declamare teatrala, de la discursuri politice la mesaje lasate pe robotul telefonic, materialele colectate compun performances, sesiuni de ascultare, instalatii sonore sau conferinte. L’Encyclopedie de la parole propune poetilor, artistilor plastici, muzicienilor, realizatorilor de cinema sau de radio, etc. o dinamica de colectiv ce nu este stiintific, ci artistic, adica multiplu. Sloganul lor: “Suntem cu totii experti ai vorbirii”.

Pierre-Yves Mace, compozitor, unul dintre enciclopedisti, va fi prezent la Targul de poezie organizat de Institutul Francez din Bucuresti pentru a ne revela vorbirea in toata diversitatea ei.

23-26 martie: Instalatia sonora “Speech acting” de Pierre-Yves Mace. Atrium Institutul Francez Bucuresti, Bd. Dacia nr. 77.

24, 25 si 26 martie, orele 14.00-19.00 (orar orientativ): “Coralitatea vorbirii”, atelier cu Pierre-Yves Mace pentru artisti si studenti la arte si muzica. Numar de locuri limitat. Inscrieri la: sambatasonora@gmail.com

26 martie, 20.00 : SAMBATA SONORA, organizata de asociatia Jumatatea plina. Performance, conferinta si sesiune de ascultare. Atelier 030202, Str. Sfanta Vineri nr. 11.

Mai multe detalii pe: sambatasonora.blogspot.com

Leave a Comment