Subscribe to RSS Feed Twitter Facebook E-mail
Neapărat

Suncatcher, Snatt & Vix, Control Freak / Studio Martin.

Luna Februarie ne aduce un TrancENDancE cu totul si cu totul special. Partyul din Studio Martin, din 25.02.2011, reprezinta o invitatie la o seara trance, in care isi va face debutul la pupitru unul dintre cei mai in voga producatori romani ai anului 2010, SUNCATCHER. Tot in aceeasi seara, CONTROL FREAK, promite un warmup de exceptie, dorinta sa de afirmare facandu-si simtita prezenta. SNATT & VIX, ca de obicei, vor face clubul sa rasune cu cele mai noi productii trance & progressive, dar si cu trackuri clasice, deliciul cunoscatorilor.

SUNCATCHER
Tanarul producator din Romania, Bogdan Cupcea (aka Suncatcher/ Suncatcher pres. Sensu) s-a nascut in 1986. Pasiunea lui pentru muzica a inceput destul de devreme, dar nu s-a materializat pana cand un bun prieten de-al sau, Mihai Mogos, i-a facut cunoscut programul Fruity Loops, la inceputul primaverii din 2003. Fiind atras de tras de muzica trance si influentat de producatorul Andre Tanneberger (aka ATB), Bogdan a inceput sa-si produca muzica si a incercat sa-si creeze propriul stil, rezultatul fiind ceea ce se poate auzi acum in minunatele lui track-uri. A primit sprijin masiv de la nume mari de pe scena trance, cum ar fi : Above & Beyond, Daniel Kandi, Tiesto, Ferry Corsten, Armin van Buuren, DJ Shah, Signalrunners, Manuel Le Saux si multi altii.

CONTROL FREAK
Gabriel Slavescu, sau Control Freak, cunoscut si sub aliasul “Ais”, nascut in 1989, este un veteran printre ascultatorii de muzica trance din Romania. A mixat la multe petreceri cu specific trance din tara noastra, si avut cateva piese in emisiunea TrancENDancE ArenA de la Vibe FM, gazduita de Snatt & Vix, una dintre ele ( o colaborare cu Nic Briel ) fiind votata piesa saptamanii (Web Selection), la sfarsitul anului 2010 / “Sander van Doorn vs Dustin Zahn & Len Faki – Reach Out To Stability [ Control Freak & Nic Briel Mashup ]“.

Bilete la intrare – 20 RON toata noaptea
Vineri, 25 Februarie 2011 – Ora de start : 23:00
Studio Martin, Bucuresti – Adresa: 41 Iancu de Hunedoara Blvd

0 Comentarii