VEIOZAARTE 2.0 Launch Party.

VEIOZAARTE schimba becul / Share Me a Pixel – VEIOZAARTE 2.0 Launch Party

Pe 25 martie, ora 21, la Atelierul de Productie din Bucuresti, VEIOZAARTE incalzeste din nou filamentul cu noua versiune interactiva a celui mai _______ site de ______ alternativa din Romania.

Noi iubim rechinii, lucru evident. De aceea, toate veiozele se vor aprinde pentru I HEART SHARKS, trupa berlineza care face fetele sa tipe si baietii sa fie invidiosi. Dar asta nu e tot – filamentul va fi in PERICOL de prajeala cu Matze si ROLF. Daca e sa zburam, recomandam compania aerian-muzicala NAZCA PLANES. M’N’G poate sa insemne ‘manga’ pentru filojaponezi, ‘mango’ pentru iubitorii de fructe sau ‘mort de beat’ pentru restul. Bogardo’s Way reinterpeteaza bezmetic Bucurestiul slagarelor oldies-goldies, in care felinarele luminau altfel. Lucian Stefanescu, legenda a sunetelor rare de la Europa Libera, radioul de calorifer, va toarna Muzici’n’cap cu voia dvs. Si daca vrei sa fluieri, fluieri de chileanu cu IMPROVISAT (Rufi si Calin Torsan).

SHARE ME A PIXEL este invitatia VEIOZAARTE la petrecerea de lansare a site-ului intr-o noua interfata, cu voltaj superior. Vino sa te joci cu instalatii multimedia si gadgeturi de ultima generatie cand nu mai poti sa dansezi.

Share me a Pixel / VEIOZAARTE 2.0 LAUNCH PARTY / 25 martie 2011, ora 21 / Atelierul de Productie, Splaiul Unirii 160.

Mai multe pe: veiozaarte.ro

Leave a Comment